Vardagen

Tillbakablickar från sommaren

Redan igår började det blåsa rejält. Så där så jag knappt kommer framåt. Hösten kom snabbt när det väl började. Brukar alltid känna mig lite postsommardeppad men den har släppt nu. Nu ser jag fram mot hösten, den klara luften och alla vackra färger. Jag tänkte bjuda på ett gäng tillbakablickar genom några bilder.

Sommarens bästa var helt klart att komma iväg till Gotland. Vi hade inte tänkt att åka i och med corona men så släppte regeringen på reseförbudet och då var vi snabba med att boka. Vi valde verkligen rätt tid att boka för senare var det kaos och alldeles för mycket folk på ön. 
Kvällarna spenderades på Tofta Strand där jag badade med Alex och Ida. 
Vi besökte även Gotlands allra sydligaste spets nämligen Hoburgen. Helt fantastisk natur. Bilden i min header är därifrån. 
Jag har också sprungit ett gäng härliga träningspass tillsammans med Rickard.
Glass på Smultronstället är givet. Minns en sommar när vi åt glass där flera gånger. Nu för tiden räcker det med en gång. Standard är också att promenera uppför ramunderberget. 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Tillbakablickar från sommaren

  1. Vilka härliga tillbakablickar på sommaren! Ni ser ut att ha haft det riktigt fint, och ni ser så fina och rara ut tillsammans på bilderna😊 Vi hade funderingar på att åka till Gotland i år, men det blev inte av. Men det är så fint där att nån gång lär vi väl åka dit igen😊
    Här har vi fått hemska höststormar, men än är det grönt ute och ganska varmt i luften😊

Lämna ett svar