Pilates

Vilken kick!

Alltså vilken kick! Det var så underbart härligt och fantastiskt att få vara tillbaka i Mjölby för min torsdagspilates. Ikväll var det gratis prova på, utöver mina stammisar var det fyra stycken som provade på och två som bokade in sig på min kurs. Så nu är det ett gäng som anmält sig. Tidigare terminer har det varit tveksamt in i det sista om tillräckligt många ville gå kursen. Som vi har arbetat för att det ska bli ett gäng. Känns som att det börjar betala sig. Grymt kul!
Passet då? Jag hade inte förberett någon klass men har kört tillräckligt många klasser för att kunna improvisera. Och alla fick jobba, även jag. Så här första gången fokuserar jag mer på att visa övningarna och låta deltagarna bekanta sig. Längre fram i kursen kommer jag detaljpeta mer. Efter passet fick jag även svara på lite frågor och förtydliga vissa saker. Älskar att få frågor och dela med mig!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Vilken kick!

Lämna ett svar