Vardagen

Att känna sig glad

Godmorgon, det är fredag! 😍
Den här veckan har jag känt mig så glad. Trots pandemin och allt annat omkring som händer i världen. Jag har funderat på varför och kommit på att det är all fysisk aktivitet jag utövat. På en vecka så har jag cyklat en hel massa mil, jag har tränat två timmar pilates bara den här veckan och så har jag även fått in ett tempopass och styrketräning.
En annan anledning till att jag känner mig så glad är för att det känns som att jag börjar bli starkare. Tänkte på det i mitt styrkepass i veckan och på min pilates igår att jag hade en annan energi i mina muskler. Jag vill inte skriva om en vecka igen att kroppen känns svag så jag hoppas på att mina nyfunna muskler inte springer och gömmer sig igen. Känns underbart!
För mig är rörelse är terapi och det bästa jag kan göra för min kropp. Så därför ska jag stänga ner datorn, trotsa motvinden och cykla till jobbet. För bästa starten på den här fredagen!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Att känna sig glad

  1. Så härligt med en glad vecka i dessa tider! Det är hälsofrämjande att känna sig så. Jag har konstaterat att jag också känner mig glad när jag ägnar tid åt sådant som jag tycker om och tycker är roligt. Just det här att röra på sig är något man mår bra av såvida man inte överanstränger sig och det får motsatt effekt. Hoppas att musklerna fortsätter att kännas starka😊

Lämna ett svar