29 maj 2023

Att vika sig dubbel

Mjukare blir jag med tiden. Det man övar på blir man bra på.
Jag har varit ute i trädgården drygt en timme. Sen vågade jag inte mer då jag alltid lyckas bränna mig i solen. Under den dryga timmen så har jag läst i min bok, ätit lunch och gjort några pilatesövningar. Mitt pilatespass fick bli inomhus i förmiddags då jag ville koppla ihop datorn med tv:n. Blir så mycket bättre ljud och lättare att se. Check på veckans första pilatespass, ett pass som var dryga 60 minuter. Underbart! Check på årets andra uteplatshäng med. Tror det är varmare idag än vad det var igår. Måtte det hålla i sig. Särskilt imorgon när jag också är ledig.
Älskar den här rotationen. Det jag tänker på är att ha känslan av att försöka pressa mattan ifrån mig för att få en flexion i ryggraden. Huruvida jag lyckas synligt kan man diskutera men älskar känslan!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Att vika sig dubbel

  1. så härligt , jag har precis stretchat för är så himla stel i kroppen haha och ont i ländrygg o rumpen:) måste bli bättre på att göra dessa övningar, kram

  2. Båda övningarna som du visar på bilden är så skönt att göra. Men jag inser alltid hur stel jag är när jag gör dom. Så härligt att sitta ute och läsa och äta ju. Tråkigt att du råkade bränna dig under tiden. Man har ju lite svårt att tro att man bränner sig nu i solen. Jag hoppas som du på att det blir varmt även i morgon 😍

  3. Det enda ja fortf är vig på kan lägga magen vid benen o v med benen o magen mot. Tänk så länge sen ja träna sånt

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: