29 maj 2023

Det finns bara en väg och det är framåt!

Godmorgon!
Igårkväll var jag och Rickard varit på kickoff/mitträff med domarna. Det hade vi också förra året. Men efter det missade löptestet var jag så rädd för att misslyckas igen att jag inte ens vågade försöka vara med fyspasset. Det bästa hade såklart varit att inte åka dit alls. Istället så var jag där och tittade när de andra sprang. Sedan dess så har jag ångrat mig att jag inte var med, att jag som skrivet tidigare inte vågade försöka. Revanschlusten blev stor!
Jag har kämpat med bristande motivation, bristande träningsglädje och inspiration. Ett tag struntade jag till och med i att träna för löptestet och körde bara det som jag ville träna. Det blev en hel massa pilates, cykling till jobbet och löprundor utan några särskilda krav. Allt för att på något sätt att få mig att släppa pressen och hitta lite glädje i min träning igen.
Det har jag lyckats med! Jag är inte i den form som jag var i 2018 och när jag sprang genom löptestet som ingenting 2019. Men jag är på god väg! Att äntligen känna att träningen ger resultat gör att det blir mycket roligare att träna. Att återigen känna den där euforin efter ett riktigt bra pass.
Vi möttes upp ett gäng glada domare på Stångebrofältet. Peppen var stor att springa. Vi började med en uppvärmning på dryga 10 minuter. Därefter körde vi ett uthållighetspass. Typ löptesttempo men inte löptest. Avslutningen var att maxa uppför backen bakom mig fem gånger. Tyckte inte det kändes så jobbigt under tiden men när jag skulle cykla hem så kände jag att passet ändå tagit rätt bra.
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Det finns bara en väg och det är framåt!

 1. Härligt att du känner att träningen gör skillnad och att det ger dig motivation att fortsätta. Ibland kan man känna först efteråt att ett pass har tagit för att man har så mycket adrenalin när man tränar och bara kör på. Bra jobbat och fortsätt så!

 2. Håller varligen med dej när man släpper alls stress på träningen då blir det kul i gen 🙂 Härliga bilder du delar med dej av i gen <3

 3. Skönt att du har hittat tillbaks till glädjen av träning. Har själv fått tillbaka den och det är verkligen härligt efteråt, när man känner euforin av träningen 🙂

 4. Vilken härlig känsla när man hittar motivationen och är på väg att uppnå den där formen. Kul att träffa dommarna 😀

 5. Härligt att du känner att du är på g igen och att du hittat träningsglädje som inte du känner lika press på. Samt skönt ändå att känna lite must i bena efterpå då du cyklade hem sedan =D

 6. Kul att vara på kick off 🙂.
  Oj då många gånger som jag har känt den känslan. Att ångra att jag åkte till det där kalaset eller något. Men jag är för nyfiken & vill ändå va med. Har inte varit bered på att känslorna skulle bli så jobbiga. Som ånger & dålig självkänsla.
  Skönt att du ändå känner att du är på väg för du vill vara 😊.
  Kul att träffa några som man känner träna ihop 😃. Skönt att det sen känns efteråt.
  Ta hand om dig❣️
  Ä

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: