Foton

Varierande vyer

Jag tänkte bildbomba (nåja) lite från min och Rickards vandring runt Omberg. Det här blir ett ganska långt inlägg nu när alla bilder äntligen ligger på datorn och det blir lättare att lägga in flera i taget. Jag tänkte framförallt fokusera på de olika naturtyperna som vi gick igenom. Tänk att det kan variera så mycket på ”bara” två mil.
Starten på vår vandring, tycker det är givet med en riktig ”startbild”. Om inte annat blir det lättare för mig att skilja på vilka bilder som är från vilket ställe.

Längsta grusvägen…. Motorväg för benen i jämförelse med tidigare terräng men så jobbigt att se exakt hur lång vägen var….
Vilka djur hölls instängda här egentligen? Tänkte på både björnar och vargar. Tror inte björnar finns i de öschöttska skogarna men vem vet….
Lummig grönska!
Hur mysig skogsstig. Många av vägarna man går på är bara små skogsstigar men fantastiskt vackert.
Här ser man verkligen hur brant det var…. Trilla inte och lyft på fötterna var det jag tänkte hela tiden.
Genom betesmarker. Det var iallafall genom tre hagar vi fick gå. Det stod en skylt på varje ställe om både kalvar, kossor och en avelstjur. Men inte ett enda djur fick vi se. Förutom en rådjursbak och x antal insekter.
Gamla ekar!
Och så klättra lite igen då. Skrev aldrig det i mitt förra ombergsinlägg men den här leden, omberg runt leder aldrig upp på själva hjässan. Däremot kommer man till Borghamn där man kan kika på drottning Ommas borg. Som mest är en hög med stora stenar… Hade jag inte vetat att det är en fornlämning så är det inte det första jag tänker på.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Varierande vyer

Lämna ett svar