Vardagen

En grillkväll med domarklubben

Hej!
Idag är det dags att jobba igen efter fyra dagars ledigt. Känns inte som att jag gjort mycket vettigt alls. Fast jag vet att det där inte stämmer, i lördags var jag snäll och ställde upp och dömde en match som assisterande och i söndags dömde jag match. I går kväll hade vi grillkväll med domarna i Linköping. Det var rätt många som kom faktiskt så det var roligt. Jag hade inte tänkt vara den som grillade allt kött men det blev jag ändå som fick vara grillmaster. Gott blev det iallafall. Konstaterade att jag alldeles för sällan grillar kyckling. Det blir ju så gott! Mycket godare än kyckling på ”vanligt vis”.
Funderar över hur jag ska ta mig till jobbet idag. Om jag ska cykla dit och bli hämtad när jag slutar, ta tåget, eller om jag ska ställa bilen på en gratisparkering i stan och gå därifrån. Det alternativet är dock rätt jobbigt att göra ikväll. Gå tre kilometer när jag bara vill hem så snabbt som möjligt liksom. Jag kan inte cykla hem då min cykel inte är ”mörkerkittad” än. Sickna ilandsproblem man har….. 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar