Vardagen

Igelkottar och låg nivå

Vi fick finfrämmande igår kväll. Alex var ute och kom och sa till mig. Igelkotten var totalt obrydd om att vi stod och tittade på den och pratade. Den bara fortsatte sin lilla vandring. Hade gärna gett den något att äta men hade inget och man ska ju absolut inte ge igelkottar mjölk. De är tydligen laktosintoleranta. 
Godmorgon!
Hoppas att du har sovit gott i natt. Jag somnade som en sten efter att jag hade städat i ordning. Jag är nog den enda som drar fram dammsugaren och moppen en fredag kväll vid halv nio. Det var inte så dumt idag att få kliva upp till ett nystädat hus. Så värt det och det tog ju knappa timmen att städa kök, vardagsrum, hall och båda badrummen.
Idag funderar jag över varför man måste ta till personangrepp när man inte håller med personen man diskuterar med. Är det något man tar till när argumenten tar slut, eller är det bara så att vissa inte kan diskutera på en bra nivå när man inte tycker lika. Jag kommer aldrig förstå det där att ta till påhopp i en diskussion. Vi är ju ändå vuxna människor… Det kanske blir så att man tar till påhopp när man själv mår dåligt över något. Men jag vet inte, jag tycker inte att det är okej ändå även om ämnet kanske är extra känsligt för motparten. Eller att man tycker motparten har fel. Bästa är ju att ”döda” diskussionen” med bra argument. Eller att bara komma fram till att man tycker olika och sedan gå vidare i livet.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar