Vardagen

Tänkvärt och dagens träning

Vad andra tycker och tänker om mig har inte med mig att göra! 
Idag har jag haft ett litet bakslag med negativa tankar. Just idag har det varit rent jobbrelaterat faktiskt. Inte för att det hänt något så men vissa dagar känner jag mig bara urkass. Fast jag vet att jag är grym på mitt jobb. Då är det bra att ta till citatet ovan. Fick det till mig när jag jobbade med Forever och det har bitit sig fast. En superviktig påminnelse! Eller vad tycker du? 
Jag har jobbat två nätter och sovit lite illa efter nätterna så det satt ganska långt inne att röra på benen idag. Kände till slut att jag ändå behövde ta tag i mig själv då det även blivit lite dåligt med vardagsmotionen den här veckan. 
Så med tanken att ta ett lugnt pass ställde jag mig på löpbandet. Men jag tröttnade efter bara en liten stund och drog upp farten. Så jag sprang 3,7 kilometer på tjugo minuter och den genomsnittliga farten per kilometer blev 5,24 min/km. Känner mig grymt nöjd måste jag säga!  Jag har precis ätit nu och funderar över om jag ska ta en tidig kväll eller om jag ska använda träningsenergin till något konstruktivt.
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar