Personligt

Arga listan

Jag är egentligen en väldigt snäll person men ikväll är jag irriterad på allt och alla. Så för att bli av med lite av det som stör mig skriver jag ner det här. Vill du inte bli sur och bitter som jag är just nu. Läs inte. 
  • Måste man prata högt i telefon på allmän plats? Jag vill inte höra folks privata konversationer… 
  • Varför är det så svårt att vara snäll? Känns som att det i dagens samhälle är mer premierat att vara självisk och bara tänka på sig själv än att vara ödmjuk och bry sig om andra.
  • Det pratas så mycket om barn som mobbar andra barn. Men hallå, de gör ju bara som de vuxna gör  Så länge vuxna inte kan bete sig så kommer inte heller barn att göra det. 
  • Varför avskedas ett köksbiträde för att ha tagit med mat hem som ändå skulle kastas. Cheferna som gått före i vaccinationskön får behålla sina jobb. Var är rättvisan och vad är egentligen värst. 
  • Måste folk röka på allmänna plaster när det klart och tydligt står att det är olagligt. Själviska typer alltså… Fick världens hostattack. Tack för den!  Rök om du vill men tvinga inte mig att indirekt andas in sk*ten. 
PS: Bilden har jag själv skapat, sno den inte utan att länka. DS
PS2: Jag lovar att den här typen av inlägg inte kommer tillhöra vanligheterna framöver… DS. 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar