Vardagen

Att vara ledig

Det är lördag och jag har sovit som en stock hela natten, först i Rickards knä i soffan (helt klart bästa sättet att sova på) och därefter ostört till halv tio. Underbart ju! Det blev sen frukost och nu kikar vi på lilla Jönssonligan. Tycker den är lite kul faktiskt. Planer för dagen är att springa en runda, det blir något soft. Men jag har världens träningsvärk i baksida lår efter mitt pilatespass i torsdags. Ikväll är det pilatesworkshop online och det ser jag fram emot att få lite ny inspiration. Det är en workshop på pilatesapparaten reformer och det har jag ingen men mycket av den träningen går att göra på matta med. Planen är att framöver köpa en egen reformer men de är dyra så jag måste spara pengar först. Dryga trettiotusen kostar den…. Det är mycket pengar men för mig kommer de vara väl investerade eftersom att jag framöver vill gå nästa steg i pilatesutbildningen.
Slog mig nu att det här är mitt fjärde inlägg där jag skrivit om pilates. Du kanske tycker att det blir lite tråkigt. Det tycker inte jag men tänker ändå bryta av med att länka till de tre bloggarna som deltog i gårdagens länkregn i Social meda support and share group på Facebook. Bästa sättet att få sin blogg att växa är att länka till varandra och synas mycket. Syns man inte så finns man inte.
Marie diskuterer kring om man ”ska” blogga via mobil eller dator. Vad som är bäst.
Amanda som skriver en mysig vardagsblogg berättar om sin vardag och om hur hon sett hur ljuset börjar komma tillbaka.
Madeleine har en blogg som jag följt i många år skriver om sina senaste Mumin- och porslinsfynd.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Att vara ledig

Lämna ett svar