Vardagen

Det yr och det virvlar

En rollover i snön för snart tre år sedan. Älskar att utföra pilates i snö!
Inatt kom det någon centimeter nysnö, ser faktiskt ut som det snöar en aning nu. Myspys! Så nu när det blåser så virvlar snön omkring! Så glad för snön. Även om jag just nu inte vill gå ut. Jag får inte gå ut heller. Tog test igår igen för jag har så ont i huvudet. Huvudvärken kan såklart bero på tusen andra anledningar men det är bättre att vara säker. Sa till undersköterska som tog testet att inte snurra topsen på vägen upp. Fattar inte varför de envisas med att göra så. Det är ju bara att göra det jobbigare för den som blir ”utsatt” för testet.  Så det var dagens gnäll det. Igår skrev jag regelprov online och det gick ju bra. Godkänd såklart men jag råkade göra ett slarvfel. Det stör mig en aning. Men äsch, godkänd är bra och ett måste! Planerna för dagen är såklart inte så många, får se om jag kan hitta på något sen när jag får svaret på testet. Typ träna lite vore bra.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Det yr och det virvlar

  1. Det må jag säga var en vig och spänstig övning i snön!😄 Jag blev nästan sugen på att göra så själv, men valde att avstå pga kallt stengolv😄 Javisst är det mysigt när det snöar! Det blir så vackert och ljust ute. Har du tagit prov för Covid-19? Hoppas att du inte har blivit smittad. Apropå hur provet tas: På tv har jag sett att en del blir topsade halsen, t ex vid drive-in provtagning i andra länder. Det verkar ju inte lika otäckt, så varför får man nästan hjärnan urgröpt här via näsan?
    Toppenbra att du blev godkänd på provet!😃

Lämna ett svar