Pilates

En nytändning

Godmorgon måndag! Idag känner jag starkt att det är en bra dag för pilatesfokus. Efter workshopen i lördags känner jag verkligen att jag har fått ny energi. Så idag när jag tog en morgonpromenad på löpbandet passade jag samtidigt på att läsa i mitt gamla studiehäfte från när jag certifierade mig. Jag vill verkligen ta min pilatesträning till nya nivåer och samma sak med instruerandet. Tänk att något som jag tränade sporadiskt där 2005 och framåt kunde bli något så viktigt för mig. Sen 2015 har det ju varit pilatesträning regelbundet, inte flera gånger i veckan hela tiden men frekvent iallafall.
Idag tänkte jag även ta ett foto i timmen. När jag för en gång skull kommer ihåg det och jag är ledig. Så det inlägget kommer upp i morgon bitt. När barnen gått till skolan ska jag också sända pilates live på Facebook. Planen är att sända klockan tio (skulle du läsa det här inlägget senare så kommer klassen att ligga kvar. Hannas Pilates är adressen. 🙂

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En nytändning

Lämna ett svar