Personligt

En Piggelina-lista

Det är onsdag idag och jag är ledig. Har sovit bra men är väldigt trött ändå. Jag ligger nog fortfarande efter från helgen vad gäller sömnen. Ute är det riktigt kallt, över fem grader. Så vi fick riktig vinter till sist. Tänkte träna något senare idag och så fick jag någon hint om att skriva regelprov. Tänker att det borde vara online men har inte hört något mer så vi får se. Jag ska kolla på första videon i min ”mentorsutbildning” kring pilates. Det ser jag fram emot nu att få börja!
Jag läser Piggelinas blogg och hon hade skrivit en lista med frågor till sina läsare. Jag tänkte att det kan vara roligt att svara på frågorna här. Läser du hennes blogg?
Du kommer till ett övergångsställe som visar rött. Står du still i väntan på grönt eller joggar du frenetiskt på stället? Och stoppar du klockan…?
Jag står still och stoppar klockan. Det skulle aldrig hända att jag står och hoppar på stället. Inget fel i det såklart!
Händer det att du stretchar vaderna i en rulltrappa?
Absolut inte, åker aldrig rulltrappa. Men om jag gjorde det så har jag inga problem med att stretcha.
Känner du dig normal när du gör löpskolningsövningar ensam, eller har du helst med en vän för att rättfärdiga ditt udda beteende?
Om jag gör löpskolningsövningar så gör jag det helst med någon annan. Vet att det är grymt bra träning men jag känner mig mest fånig.
Har du medaljer på väggen på jobbet?
Jag jobbar på sjukhuset så nepp, det har jag inte. Inte hemma heller för den delen.
Använder du dina finishertröjor på gymmet?
Nej, tycker det är alldeles för mycket reklam på de jag har. Vill inte springa runt som en reklampelare.
Dricker du rödbetsjuice fast du egentligen tycker det är jätteäckligt?
Jag har gjort det och tycker att jag blir piggare men nu var det längesedan. Jätteäckligt tycker jag inte att det är men det är inte gott heller.
Väljer du löparskor efter färg?
Nej, efter hur skön skon är.
Skärper du till steget om du springer förbi någon du känner?
Absolut! Fast det gör jag oavsett om det är någon jag känner eller inte.
Kan du ärligt uppskatta en löprunda när du glömt din gps-klocka? Eller har den liksom inte hänt?
Får jag inte igång klockan så känns det lite som att rundan inte har hänt. Jag vill ha hjärnkoll.
Brukar du räkna ut vilken % av startfältet du hamnat i i resultatlistan. Typ topp 10%?Absolut! Jag brukar dock inte räkna i procent utan tänka övre halvan av resultatlistan.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar