Vardagen

En investering för hälsan

Godmorgon! 
Nu har jag jobbat mitt första pass och ska alldeles strax gå på mitt dagpass. Ja, vad ska man säga, semesterhjärna men jag kommer nog snart igång. Både igår och nu på morgonen cyklade jag hit. Det känns ju lite segt. Särskilt idag efter en sen kväll. Som vanligt när jag jobbat kväll är det svårt att komma till  ro. Men jag sov ändå bättre i natt än i helgen så det var skönt. 
Även om det känns jobbigt just under tiden så tänler jag att det är en investering för hälsan att cykla. Och för framtiden. I förhållande till det så känns ansträngningen ändå rätt liten. Jag menar, jag har ju egentligen ingen anledning att inte cykla. Att vara trött känns inte som en anledning, jag är ju alltid trött….. Skulle jag gå efter det så skulle jag ju inte röra på mig mycket… 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En investering för hälsan

  1. Jobbigt att alltid vara trött (kanske borde kollas upp?) men det hade kanske varit ännu värre utan cyklingen och träningen. (?)

  2. Superbra att cykla. Jag skall skaffa mig en ny cykel när jag flyttar till ett annat område (bor i Biskopsgården och har blivit av med två cyklar).

Lämna ett svar