Träning

På racerben

Egentligen har jag så många tankar som jag vill dela med mig av. Så mycket som jag snubblat över. Men jag spar lite på det ett tag. Låter karamellerna sjunka in lite och ”mogna”. Kanske jag väljer att inte dela alls samtidigt som jag känner att varför inte. Ja, nu säger jag A och inte B…. En liten härlig cliffhanger….  
Japp, jag ser lite trött ut, hade rejsat järnet hem från jobbet. Tävlingsinstinkten vaknade vid ett trafikljus när en tjej med elcykel skulle cykla iväg. Hon skulle minnsann inte få vinna över mig uppför backen. Lite barnsliga tankar kanske men det struntade jag i och körde i full fart. Och jag kom om henne och sen kom hon inte ifatt mig. Sen fick jag feeling och fortsatte i full fart hem. Pigga ben! Det hade jag inte imorse kan jag säga. Men fem mil på två dagar har det blivit, så då får vi se vad nästa pass blir. Något imorgon har jag iallafall tänkt mig.
Vet du en tanke jag tänkte under semestern var att jag längtade efter att få cykla igen. Nu har jag fått göra det och det kändes precis som så jag ville att det skulle göra. En känsla av frihet! Förutom när jag blir irriterad på alla människor som inte flyttar på sig fast de både hör och ser att jag kommer.
Jag har haft förmånen att få mjukstarta lite efter semestern så nu jobbar jag först på fredag kväll och så hela helgen. Men det kan jag ta.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “På racerben

  1. Skönt det! För er alltså. Som syrra har man ju oftast mer att göra. Nu under semestertider får vi dessutom ofta hjälpa sommarvikarierande usk:or och ssk vilket såklart inte gör belastningen mindre.Samtidigt är det kul att få handleda tycker jag! Och bra att få nyfikna frågor!

    1. Jo, men det tycker jag. Iallafall för mig som undersköterska. Men det beror ju helt och hållet på hur mycket hjälp patienterna behöver med omvårdnad. Det är mer att göra för sköterskorna.

Lämna ett svar