Vardagen

Söndagslistan vecka 12

Godmorgon! Det är måndag och sista veckan i mars. Går det inte lite för fort? Det tycker jag iallafall. Jag var med om något så läskigt igår, jag tog en tupplur för att jag inte kände mig okej och när jag vaknade satt känslan fortfarande i. Bad Rickard hämta blodtrycksmanchetten och jag hade ett tryck på 88/58. Alltså det är riktigt lågt, farligt lågt. Jag drack en hel del under eftermiddagen men känner mig fortfarande konstig.Tagit trycket igen idag och det är inte alls lika lågt men fortfarande på nivåer som jag reagerar på. Så jag känner mig inte så där superpigg just nu. Sjukanmälde mig från jobbet eftersom varje gång jag är uppe känns det lite som hela havet stormar. Ska fluscha på en massa vätska och så hoppas jag att det blir bättre. Annars får jag kontakta vården.
Känsla: Det här med att ha ont, det påverkar hela vardagen. I början av veckan funderade jag på om jag ens kunde jobba. Men smärtan släppte för att sedan komma tillbaka senare i veckan. Många tankar har flödat runt i huvudet och jag har pendlat mellan att vara väldigt glad och nere.
Väder:
Det har ju varit över tio grader hela veckan och så här på söndagen vaknar jag upp till ett vitt landskap. Men det är såklart inget som kommer ligga kvar.
Veckans mest kommenterade inlägg:
Fem positiva från veckan:
Den här punkten är så svår men två grejer är positivt iallafall.
– igår satt vi, jag och Rickard tillsammans med J och spelade monopol via zoom. (jag förlorade stort, som vanligt). E var också med en stund. Därefter såg vi också Sverigematchen tillsammans via teams.
– mina njurprover som såg mycket bättre ut.
Träning: Försöker komma ihåg mina träningspass den här veckan men det står still. Känns iallafall som alldeles för lite.
Måndag: 6 kilometer löpning i skogen.
Tisdag: Vila
Onsdag: Vila
Torsdag: 1 timme pilates.
Fredag: Tre kilometer promenad till jobbet.
Lördag:”idioten” med Rickard och Alex.
Söndag: Fem kilometer löpning på löpbandet.
Mest lyssnade: ”En underbar podd”
Låt: Jag har inte lyssnat på någon musik alls den här veckan. Känns ju lite konstigt att skriva men så är det.
Veckans ord: Är lite deprimerande men det får bli smärta tyvärr. Förut hade jag bara ont i mina höfter efter fotbollsmatcher men nu gör det ont i vardagen.
Citat:  

Jag var på öronnäsahalsavdelningen i fredags på jobbet. Inne på toaletten hade någon klistrat upp denna text. Tyckte den var lite fyndig. 
Köp: En mascara, foundation och en puderrosa tröja. Just det, det blev ju nya promenadskor med.
Mål för veckan: Kollade i min almanacka och såg att jag inte ställt upp några mål alls för den här veckan. Lite skönt allt för då kan jag inte misslyckas, hehe.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Söndagslistan vecka 12

  1. Shit det var lågt! Jag har själv lågt blodtryck men aldrig på den nivån.
    Vad fint du piffat härinne. Ser jättetrevligt ut. Jag har varit bortrest en vecka och inte suttit vid datorn på kanske tio dagar. Skönt det med ibland.

Lämna ett svar