29 maj 2023

Jag väntar på inspiration

 
Jag har såna julkänslor och i än så länge brist på pynt här hemma (det lilla som jag fått upp gills inte…) så kommer jag bomba bloggen med julpyntsbilder. Jag funderar alltid över saker och tankar kommer över mig väldigt ofta. Då tänker jag alltid att jag ska skriva om just ”den” tanken. Repeterar tanken i huvudet för att jag inte ska glömma bort den. Problemet är att tankarna alltid kommer när jag av olika anledningar inte har möjlighet att skriva ner dom. Tex när jag är på jobbet eller när jag sitter i bilen på vägen till min pilates. I bilen är ju det absolut sämsta stället. Dont text and drive liksom, en självklahet. När jag sitter vid datorn och har både viljan och möjlighet att skriva så står det istället still.
Ibland kan jag känna mig helt inspirationslös, som nu till exempel. Jag ville så gärna skriva några rader här, om träning och hälsa som någonstans under allt pandemiprat fortfarande är en stor passion och något jag verkligen brinner för.
Men att vänta på att få inspiration är nog egentligen ungefär samma sak som att vänta på att få motivation till att göra de där tråkiga sakerna. Som tex motivation till att träna. Saker man bara gör ändå för att man behöver och kroppen blir glad. Så vill jag dock såklart inte känna kring bloggen, att den är ett måste. Men jag tycker det är roligt att skriva och inspirera, kanske uppröra ibland men mest inspirera. När det konmmenteras och när jag ser gillningarna, att inläggen uppskattas. Det gör mig mer motiverad till att skriva. Så då är det ju trist när det står still i huvudet. Och där blev det visst några rader skrivna fast jag inte hade inspiration. Så kan det gå!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: