Vardagen

En vanlig onsdag med jobb och annat smått och gott

Jag råkade försova mig imorse…. Hade planerat för en lugn morgon då jag åt frukost i lugn och ro och sedan tog cykeln till jobbet. Istället vaknade jag en kvart innan jag började. Oups…. Det var bara att kasta sig iväg. Jag kan tycka att det blir en jobbig start på dagen att behöva stressa iväg så där men istället tänkte jag positivt. Jag fick tack vara försovningen sova två timmar extra och det tackar jag ju inte nej till… Det enda minuset är att jag inte fick till något träningspass. Efter helgens matcher har jag lite ont i mina hälsenor och  jag ville få in lite konditionsträning utan att behöva belasta mina hälar. Men, men så är det med det.
När jag kom hem från jobbet pratade jag lite med domarklubbens ordförande. Även i år sitter jag i valberedningen så jag behövde checka läget lite inför årsmötet. Jag har också lekt lite med Ida, nu är hon inne i en period när hon vill bjuda på mat och leka olika lekar kring det. Kul! Nu puttrar köttfärssåsen och till det blir det spagetti. Skulle vilja göra ”min” köttfärssås men det är ingen hit hos barnen. Särskilt ett av dom tycker jag blandar i för mycket konstigheter (läs tex morötter och krossad tomat. Gärna lite lök med men då äts det definitivt inte.) 
Imorgon har jag min enda lediga dag den här veckan. Det står helgjobb på schemat men inga matcher. Nu kommer det bara vara strömatcher tills nästa säsong börjar. Längtar efter att få komma ut på plan igen men jag behöver också kunna fokusera helhjärtat på återuppbyggnad av styrka. Återhämtning men ändå uppbyggnadsfas kan man säga. Det ser jag också fram emot. Eftersom jag är ledig imorgonn ska jag planera för veckans pilatesklass med nya godingar. Det är femte tillfället och jag behöver ha kvar basic men också mer utmanande övningar. Jag följer en tjej på instagram som jag sparat ner mycket inspiration ifrån. Det ska jag använda mig av imorgon. Jag hoppas också på sol imorgon. Det har varit två dagar nu med fantastiskt fint väder men jag har ju jobbat så har inte kunnat njuta så mycket. Hoppas på mer sol imorgon när jag är ledig.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En vanlig onsdag med jobb och annat smått och gott

  1. Så du gillar inte Zlatan… Han är ju rätt så osvenskt om man säger så och väldigt speciell, men vilka mål han gjorde och fortfarande gör. Kanske blir Alexander Isak en värdig ersättare. Tror faktiskt det och han är mera "svenskt" i sitt beteende.
    Så du är också fotbollsdomare på elitnivå. Det gillar jag skarpt. Då kanske du gillar boken "Kortlek" av Jonas Eriksson, en domare jag tyckte var riktigt bra.

    1. Jag gillar inte hans attityd, den stör mig och jag tycker inte han är bra i Sveriges landslag. Jag är inte domare på elitnivå men är nyfiken på att läsa Jonas bok.

Lämna ett svar