7 december 2023

En dagens tack!

Att september snart är till ända känns smått overkligt faktiskt. Var tog månaden vägen liksom? Jag hänger inte med. Idag släpps det på restriktioner och när jag promenerade till bilen efter jobbet så funderade jag över hur det kommer påverka mig. Konstaterade att det inte kommer bli någon skillnad alls faktiskt. Känns ju inte så dumt måste jag säga.
Tänkvärda:👆👆👆
Gjort idag: Jobbat.
Gjort i veckan: Byggt ihop vår nya soffa. Men aldrig mer en soffa från IKEA känner jag. Lite mer kunde de ju byggt ihop åt oss…..
Motion: Ställde bilen vid arenan och fick då återigen 6 kilometers promenad totalt. Det är ett bra sätt att få in lite vardagsmotion utan att behöva lämna soffan. 😜
Outfit: Träningsbrallor från Nike och vinröd hoodie från samma ställe.
Sedda: Kikade lite på filmen från min match i söndags. Det lilla jag jag hittills sett ser ändå helt okej ut.
Väder: En blytung, grå himmel och regn till och från.
Kvällens planer:  Springa en runda på löpbandet. Mitt senaste träningspass var den andra september. Utöver all cykling och mina matcher vill säga. Frågan är bara vad jag ska springa. Korta intervaller eller mer längd. Ja, vi får se. Kikar in senare och berättar hur det blev. 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En dagens tack!

 1. Jag undrar också vart september har tagit vägen. Jag har hört från flera att möbler från ikea kan vara svåra att bygga ihop själv. Härligt med en promenad på 6km. Själv gick jag en kortare promenad.

 2. Det undrar jag med var månaden september tog vägen 🙂. Vi kommer säkert säga så till oktober med 😄.
  Tror heller inte att det blir någon skillnad för min del nu när restriktionerna har släppt. Menksn tänka mig att det blir full fart ute på stan i helgen. Synd för polisen & vakterna 🙁.
  Fin dikt 😊.
  Kan jag tänka mig att IKEA soffan inte var rolig att sätta ihop. Vi satte ihop en bäddsoffa & det var inte enkelt 😅.
  Vad bra att du ställde bilen en bit bort. Så att du fick lite vardags motion 👏🏻👍.
  Blytunga moln var rätt ord här idag 🙂. Hoppas att det gick bra att springa.
  Ta hand om dig❣️

 3. Jag kommer nog dra mig undan lite mer 🙂 Har varit så skönt de gångerna vi varit ute och det har varit lite folk och ingen trängsel. att köpa nåt på IKEA är som att köpa en byggsats hihi. Tar sin lilla tid att få ihop.

 4. Näee jag känner inte heller som det blir så stor skillnad, jag kommer inte vara ute i svängen ändå och jag jobbar på samma sätt som innan, så näee det blir inga stora förändringar

Lämna ett svar

%d