Vardagen

Första mars

Jag hade ambitionen att skriva några rader imorse. Så blev det inte. Istället låg jag kvar en stund i sängen och drog mig. Jag har haft en bra dag på jobbet med lagom mycket att göra. Idag är det första mars och jag tänkte dela några bilder från mitt favoritställe. När jag jobbade på Kvarnbacken så gick jag ofta ner till ån på min rast. Pilates på bryggan var något som jag älskade. Det var min plats och min stund. Nu när jag jobbar på US kommer jag inte alls iväg på samma sätt. Ofta måste jag gå ifrån min rast och svara på ett larm istället.
Titta så fint! Behöver ju inte berätta för dig att promenadstråket här är riktigt populärt. Särskilt fina dagar, då får man knappt plats…. Ljuset kommer tillbaka mer och mer för varje dag. Önskar av hela mitt hjärta att ljuset inte behövde förmörkas av oroligheterna som sker. Måtte han ge upp snart! Han som jag inte tänker nämna med namn.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Första mars

  1. Hoppas att du kan finna lugna stunder för pilates även nu, trots att din arbetssituation ser annorlunda ut jämfört med tidigare.
    Svar: Tack för dina ord om mars i min bullet journal. Det gäller att hitta en nivå av engagemang och tid som passar just dig och dina behov. Kanske kan bullet journaling locka dig med något utöver just planering likt i en kalender. För mig är det en del av att må bra då jag på kvällen tar mig tid att summera dagen som har gått. Min bullet journal hjälper mig även att ha koll på sånt som behöver göras idag och längre fram. Hoppas att du kan hitta en planeringsmetod som passar dig!
    Kram

Lämna ett svar