Min vardag

Fotboll i blåsten

Idag har jag och Rickard hjälpts åt på en fotbollscup. Vi tog halva dagen var i blåsten och idag har det verkligen blåst. Höll på att blåsa iväg flera gånger. Nej jag överdriver faktiskt inte. Men innan dess satt jag med mina studier och försökte få ner några rader i min uppgift kring smärtlindring och smärtlindringsstrategier. Jag kom så långt att jag bestämt vilken patient jag ska utgå ifrån. Nu ska jag bara få till en analys kring vald smärtlindringsstrategi. Låter inte så svårt kanske men det känns svårt. Jaja, det löser sig alltid.

Jag är som en isbit, tänkte först nöja mig med en tunn jacka och inte ta med mössa och vantar. Jag är glad att jag kom på bättre tankar för det hade inte fungerat så många timmar utan en ordentligt varm jacka. Sitter med dubbla brallor och två filtar och fryser ändå. Brukar du också ”efterfrysa” efter en dag utomhus i kylan?

Våra bilar, den ena äger vi och den andra är på leasing. Så här bredvid varandra är det verkligen skillnad i storleken. Jag vet vilken jag gillar bäst iallafall.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

5 Comments on “Fotboll i blåsten

 1. Här blåste inte så mycket som dem sa att det skulle göra. Det är jag glad över 🙂. Men jag förstår att det blåste en del på fotbolls planen ni var på. Det är ju ganska öppet där.
  Smart att ni dela upp er att vara med på fotbolls cupen. Va smart av dig att tänka om med kläderna 🧤🧣😊👍.
  Min frysa byggs upp. Sen kommer jag till ett stadie där jag fryser många timmar efteråt. Inte skönt.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 2. Ja jag brukar också efterfrysa. Tur att du tog med dig mera kläder än du först tänkt. Kul med fotbollscup. Har själv spelat fotboll när jag gick i mellanstadiet.

 3. Ja verkligen kan man efterfrysa efter en dag ute i snålblåst och kallt. Bra att du bestämde dig för att ta varma jackan. Skönt att du fått till dig vilken patient du ska skriva om i din skoluppgift =D

  1. ja, det är skönt när jag bestämt mig för vilken patient jag ska ta. Inlämningsuppgifterna baseras på patienter som vi mött så måste ju träffa rätt eller vad man ska säga.

Lämna ett svar