Söndagslistan

Söndagslistan vecka 41

Godmorgon!

Jag gick och la mig vid tio och sov till åtta. Så skönt ju så idag känner jag mig pigg. Jag ska skriva min söndagslista och svara på ett gäng kommentarer som jag har samlat på mig igen. Därefter blir det fullt fokus på studier.

Känsla: Jag har varit glad. Det har varit en bra vecka, visserligen med sina ups and downs men jag har varit glad ändå.

Väder: Vindarna viner runt knuten. Igår blåste det så jag höll på att ramla omkull i byarna. Galet väder ju. Men solen skiner och det är alltid trevligt.

Träning: Det har blivit ytterligare en vecka med alldeles för lite fysisk aktivitet. Idag måste jag försöka få till ett pass. Tidigare i veckan sprang jag femton intervaller i lite raskare takt. Men det känns ju mer i höfterna när jag försöker öka tempot.

En gullig bild:

Så fint ju. Det är klart att musen också ska sin lilla gran.

Filmer jag sett:

  • Nerve
  • Coda

Mina positiva från veckan:

  • Det var skoj att vara ute och kolla på fotboll.
  • Sovit mer än vad jag brukar.
  • Att jag kommer få min röntgen för att se om det går att hitta en orsak till att jag har så ont.
  • Haft roligt på jobbet.

Bilder från veckan:

Ett ställningstagande: Jag står helt klart med Israel i konflikten. Veckans bombningar har varit fruktansvärda. Så många oskyldiga människor som blivit hårt drabbade. Hamas är terrorstämplad och att det finns personer som firar deras agerande…. Ja, jag finner inga ord för vad jag tycker om det.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Söndagslistan vecka 41

  1. Som det blåste under gårdagen. Tog med dottern ut på en promenad för att gå henne att vila middag. Var verkligen motvind hela promenaden fram. Tur att vi fick lite medvind vägen hem igen! 🫣

  2. Det har verkligen blåst rejält ett par dagar nu. Vi har valt att gå i skogen för att få lite lä och det har fungerat bra.
    Världen är inte snäll just nu och det är oskyldiga människor som får sätta livet till.

Lämna ett svar