Träning

Åtta kilometer framåt

Haha, jag ser ut som ett troll i håret. Man kan ju inte annat än älska mitt bebishår. Eller inte…. Tycker det är så irriterande för jag har ingen pli på det alls…

Häromdagen så skulle jag springa lite, jag började först på löpbandet men fick alldeles för ont. Testade då att värma upp på crosstrainern och sedan försöka igen. Då fungerade det betydligt bättre och jag kunde springa mina 15 intervaller. Idag körde jag med samma strategi. Värmde upp tre kilometer på löpbandet och sedan sprang jag mina fem kilometer vilket var enligt plan. Blev helt slut men nöjd över att jag kunde springa. Jag ska inte skriva att det var smärtfritt men det gick att genomföra på en helt okej smärtnivå. Sprang även utan smärtstillande i kroppen så jag är nöjd. Bäst att göra som läkaren sa, hon sa ju att jag skulle fortsätta springa….

Kollade mina blodprover från torsdagens vårdcentralsbesök förresten. Det var inget konstigt med dom proverna, bra blodvärde och inga tecken på infektion. Så det var ju bra.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar