Min vardag

Alla hjärtans dag

Godmorgon!

När Rickard åkte till jobbet igår kväll så gick jag och la mig. Det tog inte lång tid innan mina ögon gick i kors så då släckte jag lampan och sov snart som en stock. Men jag måste säga att det var väldigt onödigt att vakna pigg vid fyra. Tror ju inte att jag kommer vara pigg hela dagen även om det känns så nu.

Idag har jag och Rickard varit förlovade i 19 år. Vi gjorde det fantasifulla och förlovade oss på Alla hjärtans dag. 19 år alltså. Det har varit 19 härliga, utmanande, roliga, fantastiska och alldeles underbara 19 år. Jag hoppas på många, många fler år tillsammans! Fick en present på morgonen, en chokladask med en bild på oss. Chokladen ska jag smaka på ikväll, det är lite för tidigt nu, även för en godisråtta som jag.

Ibland tänker jag att…..

 • Saker som inflation, pengars värde och ränta är ett mänskligt hittepå. Vem bestämmer egentligen när kronan ska sjunka och så vidare? Vem bestämmer vilken valuta som ska vara värd mest pengar?
 • När jag ser bilder från Gotland tänker jag att jag vill flytta dit. Jag har velat åka dit varje dag den senaste månaden. /
 • Det läggs pengar på så mycket onödigt. Välfärden går på knäna men att skicka upp Marcus Wandt i rymden var så viktigt att man slänger 400-450 miljoner kronor på det. ”Det är i sammanhanget billigt” enligt generaldirektör Anna Rathsman.

Printscreen HÄR

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

15 Comments on “Alla hjärtans dag

 1. Otroligt att ni har hållit ihop i nitton år. Grattis. Så nästa år blir det 20 år. Här firade jag inte alla hjärtans dag på något speciellt sett. Gulligt att du fick en chokladask med ett foto på ni två i present.

 2. Så romantiskt att ni förlovade er på alla hjärtans dag. Hoppas chokladen som du fick var god och att du orkade hålla dig vaken trots att du vaknade 4 imorse, kan säga att jag sov då 🙂

 3. Stort grattis till 19:e förlovningsdagen. Dags att gifta sig kanske efter så lång prövotid;-) Min man och jag var förlovade i 33 år innan vi gifte oss – drop-in vigsel. Riktigt roligt, bara vi två:-)
  Så gulligt av Rickard att överlämna en så personlig ask till dig.
  Ha nu en fortsatt fin Alla Hjärtans Dag!

  1. Vi förlovade oss på Alla hjärtans dag 2005 och gifte oss den andra april samma år. Så snart har vi varit gifta i 19 år. Vi brukar alltid fira båda dagarna. 😀

 4. Grattis 🥂 till förlovningsdagen så fin choklad ask ❤️Jag och sambon har varit tillsammans 19år och ingen förlovning än 🤪kram

 5. Grattis på er förlovnings dag! 💞🎉😃👏🏻 Hoppas att du har en trevlig Alla ❤️dag!!
  Vad fint av Rickard att ge dig en choklad ask 🥰. strongt av dig att vänta till kvällen & ta en choklad bit. Njuta ordentligt efter dagen 😊.
  Ja, visa saker förstår sig man inte på. Tror heller inte att man ska göra det. Utan det är som det är.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 6. Vilken fin och personlig chokladask du fick!
  Ja, hur det prioriteras när det gäller pengar förstår jag inte alltid. Jag minns på min första arbetsplats där det var kärvt ekonomiskt läge. Då skulle personalrummet renoveras. Vi ville få pengarna till läromedel i stället men det gick inte. Det var olika konton och tackade vi nej till renoveringen blev det inte större läromedelsanslag ändå så rummet blev renoverat.

  Önskar en fin alla hjärtans dag!

Lämna ett svar