Min vardag - Träning

Ett firande och ett träningspass

Igår kväll var det dags för ett träningspass med domarklubben igen. Vi körde samma cirkelfys som vanligt och därefter spelade vi fotboll. Ruggigt bra träningspass men det känns i mina höfter idag. Efter träningen var såklart frågan vad jag och Rickard skulle äta för mat. Barnen åt innan vi åkte till träningen. Jag var sugen på en kebabrulle men den lokala pizzerian stängde tidigt. Det fick bli något så romantiskt som en varsin färdiglåda från ICA. Ingen av oss orkade nämligen laga till något. Tyckte maten var god. Vi tittade samtidigt på Beck. Efter maten så öppnade jag min choklad låda från Rickard. Det var en god choklad med hasselnötter.

Det har inte varit en bra natt i natt. Har drömt en del om arbetsdagen igår så även om det inte var intensivt var min hjärna i spinn. Passar bra med en ledig dag idag men jag måste såklart plugga ändå.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

10 Comments on “Ett firande och ett träningspass

 1. Jobbigt när jobbet kryper sig in i huvudet på natten.
  Vi hade oxå en rätt oglamorös alla hjärtans dag så att säga: sushi till middag, lindt choklad och så såg vi Criminal minds hela kvällen.
  Jag var helt slut på efter jobbet, så jag glömde att jag egentligen skulle ha gått ner på isen där det var en massa mysiga aktiviteter.

 2. Jag äter ofta hemlagade rätter från ICAs eget kök. Det är riktigt bra och mångfalden stor. Dessutom är de så stora att de lätt räcker för två måltider. Jag är inte bra på matlagning, Så ICA är min bästa vän;-)
  Så fin text på din hjärtliga låda.
  Hoppas att pluggandet gick bra idag. Du kanske tog en power nap.

 3. Så fin ask du fick av R så sött text på den, man uppskattar då de anstränger sig lite extra. Ah förstår att du då har extra ont idag. Vad säger de om din Myalgi, har du fått några specialövningar eller åtgärder för det. Samt får du ngt för det. Jag har ju fått muskelavslappnande som jag tar vid behov, men jag har inte tagit mer än 1 ggr av dem än. Ibland orkar man inte laga mat och då duger gott och väl det också, det ör ju gott. När man drömmer sådana drömmer som är så i ens egen vardag är det svårt att släppa dem när man vaknar sedan, hoppas att du kan släppa det mer under dagen

  Fortsatt trevlig dag

  1. Nopp ingenting än. Jag ska kontakta fysioterapeut och se vad de kan hitta på för något åt mig. Tror det skulle hjälpa om jag började med regelbunden pilates igen. Är så galet ste.

Lämna ett svar