Min vardag

Bad och minigolf

När solen kommer åter är det bäst att passa på så i eftermiddags gick vi till badet. Medan Alex och Ida lekte en stund så simmade jag tio längder. Det var riktigt tungt att simma idag men kände att tio längder vill jag iallafall få till. Efter simningen så lekte vi kull i vattnet. När det kom en åskknall var det bara att kliva upp ur badet. Det blev bara en knall så vi passade på att testa den nya minigolfbanan som de byggt på badet. Det gick riktigt bra att spela för oss allihopa men vissa banor var riktigt kluriga. Regnet kom lagom till vi var klara. Det var ett sånt där perfekt sommarregn som svalkade ner. Nu blir det en smörgås och jordgubbar med mjölk till kvällsmat. Perfekt sommarmat tycker jag och så mycket nostalgi.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Bad och minigolf

  1. Vad glad jag blev nu, när jag upptäckte att du fortfarande är aktiv bloggerska. När jag själv har varit aktiv ett bra tag, så tror jag att alla andra har slutat att blogga också.

    Så mysigt det är att spela minigolf! Det hör verkligen sommaren till.

Lämna ett svar