Min vardag

Check på termin 2

Det är en regnig och kall onsdag och jag har varit iväg och skrivit tenta. Jag tyckte det var mycket lättare den här gången men jag är lite sur på mig själv då jag missade att skriva en sak. Att jag vet det är för att det är en såkallad MEQ-tenta. Tentan är uppbyggd så att man får en fråga på varje papper. När man har svarat på den frågan så lägger man undan det pappret och får inte ta fram det igen. Anledningen till det är för att på varje frågepapper så har man svaret på förra frågan. Eller ett av många svar kan det också vara. Det beror lite på. Därför vet jag också att jag inte har underkänt på tentan för jag fick med det mesta ändå. Nu blir det en lång väntan på att få svar. Det första jag gjorde när jag kom var att plocka undan precis varenda bok, papper och anteckingsblock. Nu vill jag inte titta åt mina böcker igen förrän i höst.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Check på termin 2

  1. Grattis till en väl genomförd tenta även om du missade att få med en sak. Jag tror att du har all rätt att vara nöjd ändå. Så skönt att med gott samvete kunna plocka undan böckerna nu.

Lämna ett svar