Min vardag

En sammanfattning av min dag

Det känns så konstigt att inte behöva plugga på ett tag nu. Känns helt plötsligt som att jag har en ocean av tid när inte skolan är något som måste prioriteras framöver. Idag har jag:

  • Skrivit tenta, men det vet du ju redan om du läst mitt förra inlägg. 🙂 Jag tyckte den här tentan kändes lättare än den jag gjorde förra terminen. Kanske att jag den här gången visste vad jag kunde förvänta mig. Men samtidigt stör det mig att jag missade ett par grejer som är så självklara. Skrev för ett tag sedan att jag nöjde mig med godkänt och det är såklart huvudsaken men nu vill jag väldigt gärna få högsta betyg eftersom jag fått det på allt annat.
  • Tränat pilates med Linnea. Ville ha fokus på mage och överkropp och jag fick verkligen jobba. Att träna armarna avslöjar verkligen alla mina svaga sidor.
  • Städat toaletten och dammsugit i vardagsrummet och köket.
  • Jag har känt mig som en reklampelare. Idag har jag haft en outfit från Stronger från topp till tå. Funderat på det där hur mycket gratisreklam man gör genom alla loggor som trycks på allt.
  • Soffhäng och godis. Jag och Rickard tittade på Jims värld. Den serien är så rolig.

Imorgon tänker jag sova tills jag vaknar av mig självt. Men jag ska döma fotboll efter lunch så jag kommer ställa alarmet. Men det blir ingen tidig ringning då jag ska jobba natt. Har bara en enkel natt och sedan är jag ledig i helgen.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “En sammanfattning av min dag

Lämna ett svar