Min vardag

Cykling, mammas mat och jordgubbar

Det var strålande sol i förmiddags så då tyckte jag att det skulle passa perfekt att cykla en runda. Väderleksrapporten visade inte lika fint väder ikväll så det var bäst att passa på tyckte jag. När det är sådant väder som idag tycker jag att det är riktigt härligt att cykla. Rickard hängde också med men han fastnade inte på bild. Det blev en runda på 17 kilometer och jag hade gott om energi kvar. Hade kunnat cykla en längre runda men vi skulle hem till mina föräldrar för lunch.

Marcus och Kevin var också hemma hos mamma och pappa. Väldans trevligt att ses. Mamma hade gjort fläskytterfilé i ugn med ugnstekt potatis till. Har jag sagt det förut att mamma är väldigt bra på att laga mat? Jag blev väldigt sugen på jordgubbar och glass till efterrätt så Rickard var snäll och åkte iväg till Maxi och köpte jordgubbar. Glass och jordgubbar är bara så gott. Efter tre timmar åkte vi hem och kvällen är oskriven. Jag vill inte göra något särskilt utan bara ta det lugnt.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

14 Comments on “Cykling, mammas mat och jordgubbar

 1. Jag tror att mammas mat är så god för det kopplar till barndomsminnen? Till lyckliga dagar.. Kan vara så! 😀 För man äter ju inte bara med munnen, utan även med minnen, lukt, känsel, synen, osv. 🙂

 2. Det är härligt att cykla, det lär bli sommarens träning när min hälsporre är tillbaka.
  Finns det bra cykelvägar hos dig?
  Hos mig är det landsväg eller grusväg som gäller. Som tur är, är det sällan mycket trafik – skönt!
  Det är nåt speciellt med mammas mat, eller hur?
  Jordgubbar och glass är ju alltid en hit.

  1. Vad tråkigt att du har fått tillbaka din hälsporre. Hoppas att det inte blir alltför lång läkningstid. Vi bor jättebra. Bara cykla någon kilometer åt vilket håll som helst så har vi perfekta landsvägar. Håller med om att det är något extra med mammas mat.

 3. Sätta sig till bords och bli bjuden på god mat är inte alls dumt.
  Jordgubbar och glass är det inget fel på heller 😋.
  Carin

 4. Vilken dag! Cyklade till stranden tre generationer, de andra promenerade, sju km tur och retur. Jordgubbarna var slut… men vi kunde plocka lte körsbär, hallon, smultron i vår egen trädgård.

 5. Vilken härlig cykeltur det blev. Även v i cyklade i går men lika långt blev det inte.
  Perfekt att sätta sig till dukat bord och njuta av god mat 😀

 6. Vilken härlig dag du har haft! Både en skön cykeltur och sedan en massa god mat i trevligt sällskap! Jag älskar också jordgubbar och glass!! Hoppas du får en riktigt fin fortsättning på denna söndag! Kramar 💖

Lämna ett svar