Min vardag

Dagen i punkter

Väder: Det har snöat nästan hela dagen. Imorgon efter jobbet blir det en tur ut i pulkabacken igen. Om det inte är för kallt vill säga.

Dagens måsten: Jag har svarat på alla basgruppsfrågor och gjort den teoretiska utbildningen kring HLR för barn.

Träning: Jag har sprungit 5*400 meter på löpbandet. Skönt att kunna skylla på halkan och då springa inomhus med gott samvete. Jag har också tränat 20 minuter på crosstrainern och kom då 8,5 kilometer. Det som fattas nu är lite styrka och rörlighet.

Läsutmaning: Jag har läst ut boken som jag skrev att jag skulle läsa. Nästa bok att läsa blir en hyllvärmare: ”Flyga drake” av Khalid Hosseini. Jag har läst hans bok ”tusen strålande solar” och vad jag minns tyckte jag att den var riktigt bra. Får vi se vad jag tycker om flyga drake. Har du läst den?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar