Min vardag

Inget är som väntans tider….

Jag kollar min mail hundra gånger varje dag. Nåja, nästan iallafall, det är väl en liten lätt överdrift. Nu väntar jag mest på schemat inför nästa veckas skoldagar så jag kan förbereda mig lite. Termin fyra alltså, snart är jag klar. Det största orosmomentet är att behöva plugga till två tentor samtidigt men jag ska inte oro mig onödan. Inte förrän jag vet. Förutom examensarbetet och tenta ska jag även lämna in två uppgifter. Jag är ledig idag och dagens planer är att träna, jag ska göra basgruppsfrågorna och så läsa en kvart i min bok. Jag ska också pyssla lite med bloggen. Den har fått ett litet uppsving i december. Så kul ju! Har du sett att du kan prenumerera på bloggen? Du kan även följa Hannas Pilates på Facebook dit alla inlägg länkas.

Igår tog jag och Rickard en promenad och i kylan och snöyran. Och hjälp så halkigt det var på sina ställen. I en nerförsbacke kunde vi båda åka skridskor, tur vi inte skulle gå samma backe uppför, det hade inte gått. Men jag läser på flera olika ställen att det är lika eländigt med snöröjningen på andra platser också. Det är kanske svårt att få det riktigt bra. Jaja, nog om det. Hoppas du får en riktigt härlig onsdag! Nu ska jag ta tag i allvaret här.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

10 Comments on “Inget är som väntans tider….

 1. Hoppas du fick ett mejl och att innehållet var precis som du önskat dig:-)
  Är var det sju minusgrader och världens blåst med horisontella snöbyar. Men med tanke på 40 minusgrader uppe i norr är det nog bäst att inte gnälla för högt;-)

  1. Inte igår men idag kom det. Vi ska även få veta tentaresultatet. Så senast tisdag kommer jag veta om jag behöver göra min min tenta eller om jag kan släppa termin 3. Känns som en evighet dit.

 2. Då får vi hoppas att det blir bra med ditt schema när det dyker upp i mailen.
  Har sett att det kommit mängder med snö där hemma i Norrköping med.
  Hoppas din onsdag har varit bra.
  Carin

 3. Hoppas att det blir det bra schema som inte ställer till det med logistiken. Sista terminen nu alltså vilket kanske är skönt.
  Här har vi barmark än så länge men vem vet…
  Önskar en bra onsdag!

Lämna ett svar