Träning

Dags att börja om igen

Efter jobbet igår så satte jag mig i soffan och betade av den sista föreläsningen. Jag har roat mig med att gå igenom alla föreläsningarna och antecknat det jag tycker känns viktigast att komma ihåg och igår blev jag klar med den sista. Fokus nu blir att gå igenom alla anteckningar. Lite drygt tre veckor kvar till tenta. Än finns det tid att bli ännu säkrare på det teoretiska.

När jag pluggat en stund så var det återigen dags att börja om med min löpning. För hundrade gången känns det som. Vill så gärna få flyt i min träning och framförallt att få hålla utan en massa skador som kommer i vägen. Jag ställde mig på löpbandet med syfte att lufsa några kilometer. Det var jobbigt från början till slut men jag är såklart glad efteråt att jag bet ihop fast jag helst ville kliva av efter en minut. Att ge upp bara för att det känns motigt kommer inte ta mig dit jag vill. Så jag gör som alltid: biter ihop. Det kommer vända och jag kommer få bra flås igen. Men det kräver en del och det är alltid jobbigast att börja. Nu ska jag bara hålla i och hålla. 😀

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Dags att börja om igen

 1. Ja, det där med att hålla i och hålla ut borde vi ju kunna vid det här laget. Men de flesta har nog glömt hur det går till.
  Är helt övertygad om att du kommer klara din tenta med bravur. Jag menar så otroligt mycket bra feedback som du har fått under din praktik så är jag tämligen säker på att det går lika lätt för dig även vad gäller teorin.

  Så vad kan du kalla dig efter avslutade studier? Sjuksköterska eller. Har ju inte följt dig så länge, så jag vet ju inte bakgrunden.

  Å vad gäller din träning. Finns det nåt tråkigare än att träna på ett löpband?! Sorry tjejen, men jag ser alla lidande ansikten varje gång jag besöker Täby Centrum, där SATS har fönster från topp till tak mot självaste shoppingstråket. Så man kan inte missa dessa lidande personer som dessutom frivilligt utsätter sig för allmän beskådan av centrumbesökarna…

  1. Jag är redan specialistundersköterska i palliativ vård så när jag är klar kan jag lägga till specialistundersköterska inom akutsjukvård och intensivvård också. 🙂 Haha, ja visst är det trist med löpband. Brukar lösa problemet med att springa intervaller och om jag ska köra något lugnare så tittar jag på film samtidigt. Annars blir det för trist. 😛

 2. Åh! Jag måste också hitta tillbaka till träningen igen. Har blivit en hel del promenader på lunchen med några kollegor, men det är ju inte alls samma som träning. Men har samtidigt mycket på jobbet som gör att jag är helt slut när jag kommer hem. Fast det kanske är då jag behöver ett gymbesök som allra mest?!

  1. Eller så räcker det alldeles utmärkt med promenaderna just nu. Tänker alltid att det är den fysiska aktiviteten som är det viktiga. Att komma ut och röra på sig.

Lämna ett svar