Min vardag

Ett tomtigt par

Jag känner det där behovet av att skapa mysstämning här hemma. Det är så mörkt ute, mörkt och grått och det kryper lite i mig efter att få fram mer ljus och pynt. Vi ”äter” värmeljus här hemma men det är inte alls samma sak. Mest av allt vill jag få fram lite adventspynt. Igår fick jag en födelsedagspresent av Madeleine, ett jättegulligt litet tomtepar. I gruppen som jag är med i på Facebook så har vi bestämt att alla som vill får dela sin födelsedag och sedan köper man en present till den personen. Iallafall, eftersom jag känner lite det där behovet av att mysa till det här hemma så passade det väldigt bra. Jag blev väldigt glad för den lilla prydnaden och den pryder nu mitt vardagsrumsbord.

Igår fick jag mail från min lärare, alla terminens uppgifter är nu bedömda och klara. Jag har fått högsta betyg på alla utom en. Blev lite sur över det för jag missade en sådan självklar grej. Jag kan inte komplettera för ett högre betyg så det är bara att acceptera att sviten med full pott är bruten. Då är det bara två veckors praktik på KAVA, plugg till tentan och försöka komma på vad jag ska skriva om i mitt examensarbete. Hela termin 4 tänker vi inte på nu….

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Ett tomtigt par

 1. Håller med!! 🙌🏼 Vi behöver sol ☀️ ljus! Jag tänder med ljus rett ofta här hemma. Det blir en liten mysfaktor & ljus iaf 😊.
  Vad söta tomteparen var 😃😍. Alltid trevligt att få presenter 🎁.
  Å Grattis i efterskott! 🎉🤗

  Vad surt att du missa det som var självklara i tentan. Men det är inget du kan göra något nu. Så släpp det & gå vidare framåt.
  Det är bra att du inte tänker på termin 4 nu.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

Lämna ett svar