Min vardag - Träning

Årets första snö

Ser du snöflingorna? Knappt va? Så mysigt att vi fått årets första snöfall. Varje år så drömmer jag om en riktigt vit vinter och varje år mer eller mindre blir det slask och blask men jag slutar aldrig att hoppas. Vinterdäcken har vi varit lite sega med att få på men imorgon är jag ledig så då får bilen också stå.

Idag har jag olika anledningar känt mig sur och lättretad. Ännu mer sur blev jag av ett samtal som jag hade med vården. Men efter att jag gnällt av mig hemma kändes det mycket bättre.

Jag har sprungit en runda på löpbandet, det fick bli snabbt och effektivt: värmde upp en kilometer, sedan sprang jag två kilometer så snabbt jag orkade och avslutade med en kilometer gång. Dagens form är långt från var jag varit men nu har jag gjort det värsta: kommit igång igen. Nu ska jag bara få vara hel så jag når dit jag vill. Träningen gjorde mig pigg iallafall så tänkte smida medan järnet är varmt: gå igenom kapitlet kring kirurgisk akutsjukvård.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Årets första snö

  1. Vaknade upp till snö idag och blev ganska förvånad. Hör inte till vanligheterna med snö hos oss i Skåne och jag hade inte hört något om att det skulle snöa. Nu regnar och snöar det samtidigt – från sidan – så jag ser inte alls fram emot hundrundan på lunchen :-I Undrar om min fyrbenta kontorskompis skulle vara nöjd med att hålla sig några timmar till, haha!

    1. Det var ett privat samtal med vården. Ja, jag vill också ha riktig vinter med massor med snö. Vore hur kul som helst att ses både hos dig i Dalarna om du kommer neråt i landet kan du väl skriva till mig och se om vi kan få till något! 😀

  2. Här har det flugit något vitt från himlen men vet ej om det kan kallas snö. Här har det däremot varit kallt så bussen fick ta det väldigt lugnt. Det har varit kallt i luften så har varit tvungen att ta fram vantar.

Lämna ett svar