Min vardag

Plugg hela dagen lång

Åh, jag ser faktiskt lite snö på backen. Det är en minusgrad ute så jag hoppas på mer! Igår la jag mig tidigt i sängen och tänkte plugga fokuserat en stund. Istället blev det att jag somnade innan nio. Så skönt att få somna tidigt och jag vaknade inte till så många gånger som jag kan göra när jag somnar tidigt. Däremot tyckte kroppen att fyra var en bra tid att vakna, det tyckte inte jag så jag låg kvar i sängen och somnade faktiskt om. Så skönt.

Idag är planen att jag ska vara fullt fokuserad på mina studier. Jag ska läsa färdigt kapitlet kring kirurgisk akutsjukvård som jag inte gjorde klart igår och så ska jag repetera kring trauma och det första omhändertagandet. Jag har även planerat in att springa intervaller. Hur ser din dag ut?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

One comment on “Plugg hela dagen lång

  1. Vi har också fått snö, det är härligt blir så mycket finare. Samt du har din dag planerad med studier och träning, det är bra. Jag istället ligger däckad i influensan el ev covid så jag är strandad kan man säga.
    Ha en bra dag

Lämna ett svar