Träning

Tunga betongben…..

Idag har jag gjort allt jag planerat att göra, jag har gått igenom kapitlen som jag skrev om i morse och jag har tränat. På förmiddagen var det så vackert väder så jag tog min löprunda i skogen. Jag är glad över att jag fått till tre löppass den här veckan men oj så slitigt det är. Spåret i skogen har visserligen alltid varit slitigt men efter det här året med skador och smärta så är formen nere i skosulorna. Brukar alltid säga att jag behöver fart men nu behövs uthålligheten också. Dagens pass blev en kombo av att jogga, springa intervaller mellan stolparna och riva av några backintervaller i en kort men brant backe. Så blev det ett gäng fotopauser också. Jag kunde inte låta bli när det var så vackert. Det är kanske också en anledning till att det var så tungt. Alla pauser gjorde att jag fick börja om.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Tunga betongben…..

  1. Vilken härlig runda det såg ut att vara! Saknar solen här, med sånt väder hade jag varit ute betydligt mer. Och tre löppass är ju imponerande med tanke på din form. Förstår att det är slitigt men att du gör det är ju bättre än inte. 🙂

Lämna ett svar