Min vardag

Hilleshögs dalar – naturrreservat

  • Vad: Naturreservatet Hilleshögs dalar med Glumslövs backar bjuder på ett dramatiskt landskap med böljande kullar och höga, sandiga branter som stupar ner mot Öresund. Med sitt kustnära läge bjuds besökaren på vackra vyer över det glittrande sundet och ön Ven i fjärran. Nere längs strandlinjen syns spår efter den gamla tegelindustrin och Karl XII:s försvarslinje. Skåneleden går både uppe längs krönet och nere längs stranden. Sandbergen-slingan visar vägen upp genom dalgången och vidare genom de betade backarna. (Länsstyrelsen)
  • Var: Dryga milen från Landskrona
  • Parkering: Finns längs vägen.
  • Slinga: Sandbergenslingan är ungefär tre kilometer. Förbered dig på en tuff vandring med rejäla stigningar. Slingan är också en del av skåneleden.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Hilleshögs dalar – naturrreservat

Lämna ett svar