Söndagslistan

Söndagslistan vecka 45

Vilken fin gårdag det blev. Jag har massor med bilder och tänker du får en smygkik i dagens söndagslista men en närmre presentation av vår utflykt får ett eget inlägg istället. Vi kom hem sent i natt så det fick bli en lång sovmorgon. Jag har suttit en stund med mina studier och tänkte bara kika in lite snabbt här innan jag återgår till böckerna.

Känsla: Jag har känt mig så glad och stolt över mig själv vad gäller min praktik på BRIVA. Så fina omdömen som jag fick vad gäller mitt arbete. Många menar på att man inte ska ge beröm men jag är av motsatt uppfattning. Att få höra att man gjort något bra är så viktigt tycker jag. Jag är också glad över min gårdag. Det blev en fin dag tillsammans med familjen.

Väder: Typiskt novemberväder men igår var det fint när vi var ute hela familjen på utflykt.

Mina positiva från veckan:

  • det var så mysigt att vara ute hela familjen igår.
  • vi hade tur med vädret när vi var ute i naturreservatet. Konstaterade att det går ju alldeles utmärkt att göra den typen av utflykter även så här i november. Det behöver ju inte vara sommar.
  • fint omdöme av handledaren på BRIVA och att jag fick beröm av sjuksköterskan som vi jobbade med mitt sista pass.
  • trevlig kväll hos J och E

Träning: Jag har kommit igång lite smått efter min förkylning med två pass på crosstrainern. Planen är att försöka få till något lugnt idag med.

Bilder från veckan:

Godaste: Helt klart fredagens middag hos J och E och så min middag igår: Kycklingspett med jordnötssås.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Söndagslistan vecka 45

  1. Klart att man ska berömma någon. Det kostar så lite och ger så mycket. Dessutom så mår vi alla bra av uppskattning så varför inte tala om när någon gör något bra.

Lämna ett svar