Min vardag

På väg

Godmorgon!

Jag sitter i bilen med familjen på väg till hemlig ort. Det enda jag vet är att vi kommer möta upp Samuel någonstans. Jag fyller fyrtio om en vecka så Rickard har planerat något för mig men jag har ingen aning om vad. Känns kul att vara iväg på äventyr så här.

Igår kväll så var vi hos våra vänner J och E. Det bjöds på lövbiff och pommes och så glass med hemgjord kolasås. Äntligen har jag fått se deras hem som de renoverat och gjort så fint. Vi stannade till halv elva så det blev en lång kväll men det var väldigt trevligt.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

7 Comments on “På väg

Lämna ett svar