Min vardag

Det du fokuserar på växer….

Sa jag strängt till mig själv och sa även till mig att skärpa mig. Men igår hjälpte det inte. Jag kände mig som Agdas urgamla batteri som inte tar emot någon laddning. Försökte träna då jag ändå vilade i torsdags men fanns ingen energi ens till att lufsa. Så jag slängde mig själv i säng redan vid halv åtta och hoppades på en god natts sömn. Och det fick jag, jag somnade direkt och sov sedan till klockan ringde. Känner mig fortfarande trött men ändå mindre trötthet. Behöver få sova fler nätter på det här sättet. Det gjorde verkligen nytta. Jag har en jobbdag framför mig. Hörs kanske ikväll. 🙂

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Det du fokuserar på växer….

  1. Glöm inte – du har två heltidsjobb just nu, och då får kroppen kräva lite/mycket mera sömn. Smart att du lyssnade på kroppen!

  2. Då var det ett klokt beslut med tidigt sängående så att du fick sova ordentligt. Det är viktigt att lyssna på vad kroppen behöver.

Lämna ett svar