Min vardag

Fem en fredag vecka 15: Roliga frågor

Jag längtar efter en ledig dag, känns som att luften kommer gå helt ur mig när jag väl är klar med skolan. Igår så blev jag så gott som klar med arbetet. Jag ska läsa igenom det ett par gånger och kolla referenserna så det inte är missat någonstans. Men annars är jag klar. Blir faktiskt stolt över mig själv när jag ser hur mitt arbete växt fram. Har lite att jämföra med eftersom jag har skrivit ut varje exemplar.

Batterilampan lös inte i morse och lite nödproviant där innan lunch när jag kände att hjärnan helt checkat ut.

 1. Vad kommer spela mest roll när du blir 80? Att ha varit med familjen och verkligen tagit tillvara på tiden.
 2. Har du lånat eller tagit något du sen aldrig lämnat tillbaka? Jag och Rickard lånade boken ”kärlekens fem språk”. Boken har inte hittat tillbaka till sina ägare. Vilket inte är så konstigt eftersom de har flyttat till Australien.
 3. Fixar du saker själv, eller låter du någon annan fixa åt dig? Det beror såklart på vad det handlar om så både och.
 4. Vad var din favoritleksak som barn? Minns ej.
 5. Vilket är det konstigaste djuret? Helt klart en stenfisk. Och ja, jag googlade för det stod still i huvudet… 😛

Frågorna är Elisas fem fredagsfrågor.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

11 Comments on “Fem en fredag vecka 15: Roliga frågor

 1. Stenfisk var verkligen ett konstigt djur. Jag tycker även dolksvans är ett udda djur. Båda sorterna ser ut som uråldriga varelser som följt med till vår moderna tid.

 2. Stort GRATTIS till att examensarbetet är så gott som klart. Du har all rätt att vara stolt över dig själv!!!
  Så du googlade också det konstigaste djuret. Vi måste ha hamnat på samma webbplats, men jag valde näsapan istället;-)
  Roliga svar, spciellt angående boken – hahaha:-)

  1. Ja säkert. Mamma har berättat om en jul där jag lämnade alla presenter och tog med mig presentsnörerna upp på rummet. Min farmor skämde verkligen bort mig med julklappar och födelsedagspresenter.

Lämna ett svar