Min vardag

En sammanfattning av dagen

 • Varit trött idag då jag sovit urdåligt. Efter träningen igår frös jag så dant. Jag hade dubbla täcken, byxor, strumpor och t-shirt på mig. Först när jag tagit på mig en tjocktröja slutade jag frysa. Jag trodde faktiskt att jag höll på att få feber men jag var bara kall.
 • Fick ta tåg och buss till jobbet då batteriet definitivt lagt av i Agda.
 • Haft lagom med pyssel på jobbet.
 • Spelat spel med Ida.
 • Fick tips av en av sjuksköterskestudenterna på jobbet om bra bilder vad gäller muskelkontraktion. Det var bra för utifrån dom kommer jag nog kunna förklara på ett bättre sätt. Synd bara att jag började med just den här boken idag. Finns så mycket att läsa om och lära mig.
 • Ikväll kom T hit för att hjälpa till att byta batteri. Tyvärr så verkar det vara så att generatorn börjar sjunga på sista refrängen. Batterilampan lyser nämligen och det ska den ju inte göra när det är ett nytt batteri i bilen. Det skulle förklara varför batteriet laddar ur så snabbt.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “En sammanfattning av dagen

 1. Lite blandad dag får man väl säga.
  Väldigt jobbigt att frysa så men skönt att du inte håll på att få feber i alla fall.

 2. Oooops! Det lär bli dyrare med en ny generator än ”bara” ett nytt batteri. Varför måste bilar alltid krångla och kosta pengar som man kunde ha roligare för;-)
  Lycka till! För det kan inte vara så roligt att ha en betydligt längre väg till jobbet med tåg och buss… eller så är man helt enkelt bortskämd;-)

Lämna ett svar