Träning

Stormigt värre

Oj vad det har blåst idag. Vinden har vint (hur böjer man ”vinden viner runt knutarna?) runt knutarna och jag har helt seriöst tänkt att huset kommer ramla ihop. 20 meter/sekund i byarna enligt SMHI. Det satt långt inne att ge mig ut på löparbanan i detta väder. Jag dividerade bra länge med mig själv. Det som fick mig att ta tag i mig själv är att det kommer bli ett ruskigt bra träningspass att springa i motvinden. Egentligen oavsett vilket tempo det går i.

Vi skulle ju mötas upp löparbanan och åtta tappra personer var vi som ville springa. Men det var kallt, hade helst haft både mössa och vantar. Istället var jag viking men det var alla andra också så var inte ensam. Rickard hade bestämt träningspass och vi skulle springa 10*200 meter. De snabbaste fick jogga tillbaka och möta den som var långsammast. Idag var det jag. Det gick inte fort i motvinden och vid ett tillfälle tog vinden tag i mig så jag flög åt sidan och trampade snett på kuppen. Jag tänkte nöja mig med att springa 5 intervaller men passet är snabbt avklarat så sprang allihopa vilket jag är väldigt nöjd med. På måndag är det planerat för löptest och jag hoppas verkligen att det inte är samma ”härliga” vind som idag…Det kommer bli en utmaning.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Stormigt värre

  1. Hoppas du hör min applåd hela vägen från Täby!!! Så duktig du och dina kollegor är. Beundransvärt. Blåst är egentligen rätt mysigt om man sitter inne och bara lyssnar, men f*n så jobbigt om man befinner sig mitt i och dessutom ska ”röra på sig”. Bra jobbat!!!

  2. Jag har haft problem med att kommentera här inne men nu verkar det fungera 🙂 Ja men attan så det blåser även här i sthlm,plockade fram lite utemöbler i går och dem har farit runt där ute under dagen,det blev en snabb löpartur då,kram

Lämna ett svar