Min vardag - Pilates

30 minuter

Jag har låtit det bli ett stort berg av kommentarer igen så igår när jag ändå inte tänkte plugga så betade jag av allihop. Det tog sin lilla tid, det var nämligen ”bara” femtio stycken….. Uppskattar verkligen varenda kommentar som jag får. Och vilket engagemang! Tack! <3

Igår fick jag lust att träna pilates. Jag hade tänkt på det hela dagen så när barnen gått och lagt sig gjorde jag slag i saken. Jag tränade pilates i trettio minuter och så fort jag började så blev jag lugn och samma känsla av glädje fyllde mig som det alltid gör. Det räckte att jag intog position på mattan. Men jag är verkligen stel, bilden ovan är från nu. Det är rätt långt från bilderna nedan:

Jag tror att bara jag får in styrketräning och rörlighetsträning genom pilates så kommer jag också slippa min smärta i höfterna.

Dagens planer är att plugga, jag ska både pyssla med examensarbete och plugga till tenta. Ikväll blir det ett träningspass med domarklubben. Ser fram mot att få springa på löparbana igen.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “30 minuter

  1. Då har du åtminstone nåt roligt att se framemot – träningspasset med domarklubben. Hur många tjejer är med där? Är det ditt ”distrikt” som träffas? Hur många är ni totalt.
    Sorry, bara jag ser ordet fotboll så är jag igång:-)

    1. I min domarklubb är det bara jag just nu som dömer. Hur det ser ut på ungdomssidan vet jag inte och de elitdamdomare som finns i stan vet jag inte om de är med i domarklubben. Vi är väldigt få tjejer som dömer. Ikväll var det bara Linköpings domarklubb som möttes upp för träning.

Lämna ett svar