Min vardag - Träning

Motivation och spel med barnen

Jag jobbar på att skapa mig motivation, jag känner mig rätt så trött och sliten med allt som är omkring med skola och jobb. Det är rätt så svårt med träningen. Men jag mår inte bättre av att inte träna, tvärtom känner jag bara att formen blir sämre och sämre och höfterna blir stelare. Jag kände på matchen i söndags att jag behöver få till någon form av regelbundenhet igen. Så igår gav jag mig ut i skogen och sprang spåret. Det har alltid var ett tungt spår och jag vet inte varför. Igår var det hemskt och jag tog begreppet lufs till nya nivåer. Men nu ska jag inte vara så hård mot mig själv. Jag kom ut i skogen och sprang en runda. Jag kunde också vara barbent och springa i t-shirt. Det var inte alls dumt.

Den här tisdagen började med att jag vaknade tio minuter innan jag behövde åka. Försöker tänka lite positivt där med. Jag fick ju sova lite längre. I natt önskar jag mig verkligen en god natts sömn utan en massa konstiga drömmar och jobbiga uppvak. Annars var det en rörig dag på jobbet, så där så jag kände att jag mest ville gå undan och gråta en skvätt. Men det blev bra till slut. När jag kom hem spelade jag spel med barnen. Först med näbbar och klor och sedan tjugo frågor. Tjugo frågor är klurigt alltså men kul. Det blev ett par härliga timmar med barnen.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

13 Comments on “Motivation och spel med barnen

 1. Det är synd att man inte träna upp motivationen 😊samma som träningen. Att motivationen blir bättre ju mer man tränar.
  Exakt! Du kom ut & sprang din runda 👍hellre det än hänga i soffan hemma.
  Drygt att börja dagen med försova. Men kanske va det du behövde, mer sömn. Å händer ju inte ofta. Som tur är 🙂.
  Visa dagar är rörliga både jobb & privat. Skönt att det blev bättre på jobbet.
  Trevligt att komma hem & spela spel med barnen resten av dagen 😊.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 2. Ibland kan det vara svårt att hitta motivationen. Då kan det vara en seger att bara komma ut och gå eller jogga en slinga. Jag håller med om att när man inte har varit ute på ett tag så blir man stelare i kroppen men när man kommit igång försvinner det rätt snabbt. Kul med spel med barnen som en avslutning på dagen.

 3. Kondis är ju en färskvara, och du är otroligt duktig att hållen den vid liv om man säger så. Eloge!!!
  Men så får du ju extra motion som domare också. Det är ju som dubbla motionspass, minst!!!

  Såg de nya fotbollsreglarna på tv:n ikväll. Bra tycker ´jag, även om de påminde en aning om ishockeydomarnas regler. Vad tycker du? Eller du råkar kanske aldrig ut för sådana situationer…

  1. Tänker du på handssituationen i matchen som Glenn Nyberg dömde? Enligt regelboken ska det vara staff. Bollen är i spel och backen tar upp bollen med händerna efter att bollen är slagen av målvakten. På min nivå blåser jag nog straff (fast jag har aldrig varit med om situationen) men jag har full förståelse för att det är en billig straff på den nivån.

 4. Jag kände också det idag då jag var ute och gick raskt att denna tid förra året hade jag jobbat upp ett bra flås och sprang lättvindligt i löparspåret. Men ja det är att ta tjuren vid hornen som du säger och ge sig ut. Jag får ju ta det färsiktigt än, men kan öka lite mer ska fysioterapeuten. Snyggt jobbat av dig, härligt kämpigt, snart kommer energin åter för viljan har du =D

  1. Längtar efter att vara i riktigt bra form igen, saknar att kunna känna mig stark och snabb. (Nåja, allt är relativt). Vad skönt för dig att det går framåt för dig så du får börja att öka på träningen lite. Heja dig!

 5. Åh det värsta som finns är ju när man vaknar och inser att nu är det bråttom, man blir verkligen stressad då. Men det låter ändå som du fick en mysig eftermiddag med barnen trots morgonen. Jag hoppas på en hel natts sömn inatt 🙂

Lämna ett svar