Min vardag

Doften av lavendel

Godmorgon!

I natt har det inte blivit mycket sömn för varken mig eller Rickard. Det var så ljust så varje gång jag vaknade till blev jag livrädd att jag försovit mig. Så vi har varit uppe sedan fem. 😴 Det blir en lång dag idag. Jag har vattnat blommor och gräsmatta, Rickard har fixat det sista inför vår resa och barnen är vakna.

Såg du matchen igår mellan Sverige och Österrike? Det är för dåligt alltså att Sverige inte får in en enda boll. På det sättet vinner man inga EM, man får inte ens spela EM…..

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

5 Comments on “Doften av lavendel

 1. Jag sover alltid superdåligt när jag ska upp extra tidigt. Störigt då man oftast behöver sömnen som mest då! Hoppas att ni fått en bra dag trots allt.
  Fina bilder på lavende,- Köpte vit lavendel för att ha i stora avlånga krukor framför vår uteplats. De är dock blå, kanske lite ljusare blå än vanlig lavendel, men definitivt inte vita iaf 🙂

  1. Vilken miss med lavendeln, den kanske var felmärkt? Tråkigt i vilket fall när man förväntar sig något helt annat. Jag är precis likadan när jag ska upp tidigt.

 2. Oj, kan ni inte ställa mobilen på väckning?
  Inte kul att vakna stup i kvarten och tro man försovit sig.
  Såg inte matchen igår och är väl glad för det med. För det har jag sett i efterhand att det var inget att kolla på.
  Carin

Lämna ett svar