Gotland 2023

Klintstigen

Jag var så trött på båten så jag sov i två omgångar. Välbehövligt verkligen! Det tog lång tid innan vi fick åka av båten och sedan hamnade vi mitt i rusningen i Visby. Var massor med bilar, för att vara på en liten ö alltså. Vi checkade in och så åt vi stekt korv. Skulle varit med bröd också men brödet glömdes visst hemma. Jaja, mätta blev vi iallafall.

Som vanligt så hyr vi en lägenhet i Gustavsvik, den här gången fick vi en aning havsutsikt. Ikväll kan vi inte njuta av en härlig solnedgång då det för första gången regnar när vi är här. Det lovas dock sol resterande dagar så det hoppas jag på.

Efter kvällsmaten tog vi bilen till Södra hällarna för att promenera på en liten stig som kallas för Klintstigen. Jag och Rickard gick den vägen i april och ville gärna visa den för barnen. Vill gärna se hur högt upp vi egentligen var så det isade i magen när jag tassade i närheten av klippkanten.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Klintstigen

Lämna ett svar