Min vardag

En dag före

Visst är det onsdag idag? Jag har varit en dag före hela veckan. Ida skrattade lite åt mig i morse när jag bestämt hävdade att det var torsdag. ”Nej mamma det är onsdag idag” och ja det har hon så rätt i. Undrar om man blir lika dagvill när man har ett måndag-fredag jobb? Ibland när klockan ringer måste jag tänka efter, jobbar jag dag eller kväll eller är jag kanske helt ledig. Snurrigt värre…. Ännu värre blir det när jag jobbat nätter, haha.

När jag cyklade hem häromdagen var det sådan vacker skymning. Hade velat haft min systemkamera men mobilbilder är bättre än inga alls tycker jag. Dock så gör dessa bilder inte himlen rättvisa måste jag säga.

Nu på förmiddagen ska jag sitta med mina studier och ikväll gör jag mitt näst sista pass på akuten. Nio pass är för lite känner jag spontant. Jag hinner precis känna att jag har någorlunda koll på vad jag ska göra och hittar någorlunda tills det är dags att sluta. Om vi får göra en utvärdering av utbildningen nästa termin så är det precis det jag ska skriva, mer praktik på akuten. Med nästa termins praktik (tror det var sju pass) kommer det ha blivit totalt 27 dagar och det känns lite för lite.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “En dag före

  1. Klart hon vet att det bara var onsdag för imorgon så är det Ida-dagen den 14 september.
    Vacker himmel ändå fast det bara var en mobilbild.
    Carin

  2. Jättefina bilder! Så vackert när himlen skiftar i blått och rosa! Ja, det är lätt att bli dagvill när man arbetar oregelbundna tider, men det är ju tur att din dotter håller koll åt dig 😁 Lycka till med studierna och hoppas du får en bra kväll på akuten! Kramar 🤗❤️

Lämna ett svar