Min vardag

En fin kvällspromenad

Jag har noterat en sluss i Hjulsbro som jag verkligen velat utforska mera. Så igår när det var en sådan fin och solig kväll så åkte jag och Rickard dit. Vi fick en härlig promenad och se lite av Linköpings historia.

Längs med Stångån ligger det riktigt fina hus med egna bryggor. Jag tycker att det är roligt att fundera över vilka som bor där och vad de jobbar med. Ibland drömmer jag om att bo i en stor villa med sjötomt. Fast helst egen pool för jag är ju inte mycket för det där att bada i kolsvart vatten där jag inte ser något alls. Kanske med havsutsikt och klippor där jag kan njuta av vackra solnedgångar.

Puss älskling! <3

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

10 Comments on “En fin kvällspromenad

  1. Så härlig promenad på kvällen. En kvällspromenad kan vara så härlig och man blir trött så man somnar snabbare på kvällen sen. Så fina bilder du också tagit…

  2. Vilka drömbilder!!! Å grattis till finvädret! Vet inte om jag vill bo i en stor strandvilla… Absolut med en egen pool. Alldeles för mycket jobb anser jag. Åt andra sidan om jag hade råd med en sådan villa hade jag nog råd med både städerska och trädgårdsmästare också;-)

    PS. Vilka sötbilder på er:-) Hur fotar du dina selfies? Inte med en selfiepinne väl, eller? DS.

    1. Det var en riktigt härlig promenad. Nej jag tror inte heller att jag egentligen vill ha pool. Jag har ju svårt att ta hand om min egen trädgård som det är….

      Jag fotar selfies med min mobilkamera utan selfiepinne.

  3. Vilken härlig kvällspromenad! Att bo med havsutsikt har varit en dröm för mig men hittills har det inte hänt. Pool var det många som skaffade här under pandemin. Själv tycker jag att vi har så nära till havet att det inte är nödvändigt.

Lämna ett svar